Vad är det som händer?!

Jag är ur gängorna. Dels så är jag ju så in i he****e trött hela tiden och så känner jag att jag går och grubblar. Väldigt oklart vad det är jag grubblar på dock, men jag märker att jag liksom svävar iväg och har svårt att hålla fokus.

Jag glömmer saker och tappar ord. Så olikt mig. Idag när jag och Agnes var på Ica och precis hade betalat och skulle gå, upptäckte jag att min iPhone var borta. Jag hade ingen väska utan bar lur, nycklar och plånbok i handen.

Paniken när jag såg framför mig hur jag la ifrån mig den på en hylla när vi letade hårfärg (fejkfärg till Agnes som vill bli brunhårig) och att nån hade plockat på sig den.

Jag dumpade påsarna i kassan och tog Agnes i handen och kutade tillbaka genom hela affären. När vi gått samma rutt igen och tittat på allt vi tittat på utan att hitta nåt kom jag på att nycklarna också var borta..! Då ville jag slita ut håret från rötterna. Gaa.

Vi gick ner till kassan igen och så vände jag upp och ner på alla påsar och där låg ju både nycklar och iPhone. Suck.

Kände av det på jobbet i morse också. Jag kunde inte säga ordet chokladboll. Det gick inte. Jag försökte flera gånger, men till slut gav jag upp. ”Vill du ha en…” och så fick jag hålla upp och visa istället för att säga. Läskigt.

Lillskruttan ville ha ”Tacobuffé” så det fick det bli.

Ny VM-outfit också. Som hon f.ö sover i nu. ☺️

Ligger på soffan och ser en film jag vill se, men tror nog att det är bättre om jag kryper ner bredvid barnet istället. Hon är som en sprattelgubbe när hon sover så det kanske är bättre att ligga kvar här och sova.

Det blir lite oinspirerande inlägg nu märker jag, men jag står alltid i valet och kvalet om det är bättre att posta nåt även om det är lite tunt än inget alls.

Har ni några synpunkter?

Imorgon är det söndag, min bästa dag så förhoppningsvis vaknar jag på rätt sida. ☺️

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>