Unn

Det blev ledigt. Väldigt skönt att vara tillbaka hemma redan vid elva och ha gjort dagens jobb.

Tog en taxi hem, orkade inte vänta på bussen. ☺️ Det är ju väldigt lyxigt att göra det och absolut inte ok egentligen, men när jag jobbar helg (en lördag var femte vecka, typ) så går flygbussen så sällan så då unnar jag mig. Antingen dit eller hem.

Hoppade i träningskläderna och drog ut direkt när jag kom hem. Pw alltså, inte jogg. Ha ha. Sjukt om det hade varit min tid.

Har ätit lite mat och sitter på balkonen och njuter lite innan Agnes kommer. Hon vill också ta hål i öronen så det blir väl en sväng bort till Fältan kan jag tänka. Och så måste vi väl köpa lördagsgodis. ☺️

Fast först av allt måste jag sova en skvätt. Död.

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>