Christoffer Silfverbielke

Jag ligger redan nerbäddad och kommer nog somna vilken sekund som helst. Dödstrött. Min sömn är inte riktigt ok. Somnar i vanlig tid, typ 22.30-23.00, kanske lite senare men absolut senast 00.00. Men trots det vaknar jag 4.30 svinpigg och kan inte somna om. I morse gick jag upp och drack kaffe och åt två knäckisar och sen sov jag om till 09. Så konstigt.

Somnade på planet på vägen ner också. Gamnacke och dreggeltråd. Hehe.

Väldigt mysigt att flyga som passagerare på mitt lilla plan. ☺️

Jag ska göra det imorgon igen och det ser jag fram emot.

Direkt när jag kom fram bytte jag om till träningskläder och drog ut på en jogg. 5,2 km blev det innan det tog tvärstopp och då hade jag verkligen krigat mig runt.

Tungt men vackert.

När jag kom tillbaka tog jag en snabbdusch och sen köpte jag med mig en sallad och gick ner till vattnet och satte mig i solen.

Magiskt härligt!

Sen flyttade jag över till en sån där ”ligg-bänk” och låg och pratade i telefon.

Ingen tråkig utsikt.

Det är nåt med vatten alltså. Så mycket barndomsminnen från somrarna på segelbåten. Måste styra upp en båtsemester i sommar.

Har mitt rum ner mot vattnet så jag ser det här fina utanför mig fönster.

Hinner dock inte njuta så mycket eftersom vi har pick-up 06.05. A jag vet.

Men har fyra timmar ”ledigt” mitt på dag så då ska jag passa på att njuta om solen skiner.

Nu ska jag lyssna på slutet av senaste Silfverbielke-boken.

Den är bra, men faktiskt inte lika vidrig som de andra. Har ni inte läst dem. Sätt igång!

Night. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>