Dröm!

Men har ni sett den här drömmiga klänningen då?!

Den hängde ensam på en REA-ställning på Gina och liksom vara ropade på mig.

Jag vet inte när eller om jag kommer att använda den, men det var love at first sight så jag var tvungen.

En annan drömmig sak är att den här lådan landade in här igår.

Men hur härligt! Så nu har jag börjat sticka också. Ha ha.

Jag var faktiskt tvungen att googla på hur man la upp maskor för det kom jag inte ihåg och att sticka aviga hade jag också glömt. Vad det här blir har jag ingen aning om, det får bli nån slafs övningsgrej, ska försöka mig på att lära mig läsa mönster så kanske jag kan få till nåt mer avancerat.

Vår mormor stickade och mamma så jag känner mig som dem när jag sitter här i soffan. Det sköna är att jag inte behöver titta när jag sticker, det går liksom automatiskt, så jag kan kolla på film samtidigt.

Bästa jag gjort att börja med det här! ☺️

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>