Nu drar jag!

Egentligen ända sen mamma dog har jag tänkt att jag ska ta hennes efternamn. Hon och pappa var gifta (de var tvungna för att få adoptera mig☺️) men hon behöll sitt efternamn. Och det är ganska speciellt eftersom det var min morfars bror Holger som kom på det och alltså är det inte så många som heter så.

Mamma och hennes två systrar, mormor, morfar, morbror Holger och hans fru var de enda i Sverige. Mamma är död, lika så hennes ena syster, mormor, morfar, Holger och fru så det var bara min ena moster kvar med det namnet.

Men för några år sen tog två av mina kusiner det och deras barn heter så, så släkten kommer att leva vidare i alla fall så länge de vill behålla namnet.

Jag har som sagt tänkt på det länge, men aldrig tagit tag i det, men nu när förändringens vindar blåser i mitt liv kände jag plötsligt att det var helt rätt tid och blir jag dessutom mamma själv nu så vill jag gärna att barnet ska få det namnet.

Så pappren är inskickade till skatteverket och jag väntar bara på godkännande och får jag det, vilket jag utgår ifrån så passar jag på att byta plattform för bloggen. Det har varit bra här på Spotlife, men jag saknar en del som man behöver som ”bloggare”, (support i olika former tex) för att man bara ska kunna fokusera på att skriva och därför väljer jag att lämna.

Min nya blogg blir under mitt egna namn och kommer att finnas på vimedbarn.se som är en del av Loppi. Det ska verkligen bli jättekul att börja blogga där och eftersom målgruppen är lite mer riktad tror jag det kommer passa min fas i livet utmärkt.

Jag kommer givetvis att säga till när jag flyttar, men få gärna in och kolla vad ni tycker!

HÄR finns den nya bloggen. Den går ju att följa via Bloglovin’ också såklart så missar ni inte ett enda inlägg. 😉

Jag håller fortfarande på att fixa till temat på den nya bloggen, provar olika bilder plus att jag får hjälp med att flytta över allt innehåll härifrån och dit så det tar ett tag innan allt är klart, men spara adressen för snart så. Har fått ett fantastiskt välkomnande där och hjälp med det jag behöver så jag har en väldigt bra känsla kring flytten. ☺️

Troligtvis kickar jag igång där from nästa vecka om allt går som det ska. (Flyttar dock även om inte namnbytet är klart)

Det är för övrigt väldigt mycket meck att byta namn. Alla kort, körkort, pass, mailadresser, (två jobbmail) badge, inlogg och så vidare. Phu. ☺️

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>