Hej måndag

Ledig idag och då vaknar jag före nollsex. Är det inte typiskt. Hungrig som en vara var jag också så att somna om var inte att tänka på.

Det fick bli frukost i sängen.

Min vanliga. Ägg/keso-blandning med avokado. Fröknäcke (eget) med ost och skinka och en kopp kaffe med kokosolja. Bättre frukost går inte att få.

Väderomslag idag. Eller det kom ju redan igår. Precis när jag hade tagit mina första joggingspår igår öppnade sig himlen och det fullkomligt vräkte ner, men det var bara skönt så jag fortsatte. Dock var det en ganska kortvarigt regn. Hade behövts mer.

Och precis nu när jag skrev det där så sprack det upp.

Det blir kanske ännu en solig dag idag. Fast inte lika varm kanske.

Nu när jag fått i mig frukost blev jag trött igen. Sover nog om nån timme eller två.

Det är ju så mysigt!

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>