Är jag den enda?

Jag verkar vara ensam om att vara rädd för att gå på Drottninggatan.

Dålig bild men lite längre upp var det packat med folk. Själv strök jag längs med väggen som ett skrämt djur. Jag var tvungen att gå in där för jag skulle till Buttericks och handla inför imorgon när Märta kommer. Hon och jag ska ju ha 9-års kalas! ☺️

Jag ska hämta henne i skolan och har sagt att jag kommer att gå runt i hela skolan och ropa ”Määäärta var ääääär du!!” och hon säger att hon kommer att skämmas ihjäl om jag gör det. Hehe. Jag kommer ju att göra det såklart, fast inte så hysteriskt som jag hotat henne med. Har köpt balkonger och ska skriva en skylt. Hon kommer att både skämmas och älska det. Hoppas jag.

Aningens svalare idag så jag slängde på mig en tunn kappa. Blev dock jättevarmt direkt när jag började gå så den åkte ner i väskan.

Är hos psykologen nu. Det var väldigt längesen sist. En månad kanske?

Mår faktiskt väldigt bra nu, så vi får se var vi hamnar i dag. Han brukar ju veta vilka knappar han ska trycka på för att få igång mig.

Hej på en stund! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>