Katt-Kärring

VARMT i hufvudstaden idag. Och det är Maraton. Herregud!

Förra året sa jag och min kompis Majsan att vi skulle springa i år om vi inte var gravida. Glad att vi inte ska göra det för jag hade inte klarat många meter i hettan.

Egentligen vill jag inte ha några kläder alls på mig med det vore ju olämpligt, så det fick bli shorts och tisha. ☺️ Har märkt att jag inte har ett enda linne så det sätter jag upp på min lista.

Måste köpa en Sodastream idag. Ja, måste för jag köper ungefär 10-15 flaskor Ramis i veckan och det är ej hållbart. Hade en förut men har ingen aning om var det tagit vägen.

Tveksam om framkomligheten i stan nu bara. Man lär väl kunna kryssa sig fram men det kommer nog vara rätt mycket folk.

Min SB är typ över för idag så jag är ledig nu men jag ska nog försöka hålla mig hemma, i eftermiddag i alla fall, för jag kan ju få smått panik (alltså inte panik panik, men typ balla ur på folk som inte kan bete sig, typ) när det är för mycket folk. Hehe. Har blivit en riktigt Katt-Kärring. ☺️

Det var f.ö en av mina piloter som kallade mig det häromdagen. Inte ok. Jag måste bli mamma, bli lite ödmjuk och flytta fokus.

Ok. Kämpa. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>