Home sweet Home

Slut för idag, tack för idag.

Här är jag, innan sista leggen upp till Bromma. Fokker 50 ändå!

En tom kabin gör nåt med mig. En känsla infinner sig som är svår att beskriva.

Hade inte riktigt huvudet med mig idag för jag glömde både en superviktig liten väska ombord och mitt headset till iPhonen. Sen glömde jag plånboken på bussen på väg hem. Gaa. Så jäkla jobbigt. Plånkan fick jag dock tillbaka dirr eftersom jag snabbt som blixten hoppade på bussen bakom och kom fram samtidigt till centralen och kunde plocka den där. Väskan ombord får jag klara mig utan ett tag. Och headset:et har jag nog sett för sista gången. Suck.

Men det här var glatt.

Fick en pappers-ros av en passagerare när han gick av.

Gulligt ju. Hehe. Ni ska bara veta vad man får där uppe ibland. Jag vet inte hur många servetter med telefonnummer eller visitkort jag fått genom åren och jag träffade ju faktiskt ett av mina ex ombord. ☺️

Nu har jag parkerat mig på balkongen.

Idag slår vi definitivt värmerekord. Det var 29 grader när jag kom hem vid tio så jag vågar knappt tänka på vad det är nu. Phu. Fått leverans av varor och mixat ihop en grön smoothie.

Tänker inte göra ett skvatt idag. Hänga här, virka (☺️) lyssna på podd eller bok och bara njuta. Älskar att vara hemma!

❤️

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Home sweet Home

  1. Hej hej!
    Jag kanske är supertrög ☺️ men vad betyder leggen?
    Och hur funkar ditt jobb, kan du åka till Halmstad exempelvis för att sen bara jobba på hemvägen? Och varför sover man borta fast man ”bara” flyger inrikes, låter dyrt för arbetsgivaren?
    Har bara läst din blogg ett tag (och fastnat nu) så du kanske skrivit om det tidigare men jag är nyfiken på riktigt alltså.✈️
    Ha det gott i värmen!☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>