Det finns inga dumma frågor!

Fick en kommentar med en fråga gällande mitt jobb som flygvärdinna tidigare och det får jag väldigt ofta frågor om. Folk undrar och det förstår jag för det är ju en så speciell bransch.

Jag svarar mer än gärna för jag älskar ju verkligen mitt jobb så jag tänkte att jag ska skriva ett separat inlägg om det. Så har ni fler frågor om jobbet som flygvärdinna. Ställ dem! Inga frågor är dumma. ☺️ Allt från våra konstiga arbetstider till alla uttryck som jag slänger mig med utan att tänka på det. (Jenny ☺️) Shoot!

Varje dag i kabinen frågar passagerare saker och jag förstår att man undrar, det gjorde jag också innan jag började jobba med det och det finns massor av konstiga regler som vi måste följa vilket leder till att vi gör vissa saker som kan verka helt obegripliga.

Ligger i sängen nu.

Drog en jogg här på kvällskvisten men efter drygt 6 km fick jag håll och var tvungen att promenera istället och för att kompensera för det när det gick över, fick jag för mig att köra intervaller vilket var en väldigt dålig idé. Hade druckit alldeles för lite vatten, ätit för lite och var allmänt ur fas så jag fick sån där blixtrande huvudvärk så att jag faktiskt kräktes när jag kom hem. (Migrän-kräka)

Fick ligga på golvet med en tröja för ögonen i säkert en halvtimme innan jag kunde gå in och duscha, så sen bestämde jag mig för att lägga mig på sängen istället för soffan. Började kolla på Operation Playa på SVTplay igår så kanske fortsätter med den nu om huvudvärken släpper lite till. Annars blir det godnatt.

Från sovrumsfönstret. Min oas!

Ok. Ställ frågor nu om ni har några!

Hörs imorgon.

❤️

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Det finns inga dumma frågor!

 1. Kul!! ☺️
  Här kommer fler frågor: Hur utbildar man sig till flygvärdinna och när blir man för gammal för att arbeta med det? Alla verkar så unga och fräscha. Och appropriera fräschhet, finns det fysiska krav på er inom yrket typ att ni måste göra konditionstester?
  Sen undrar jag om det är mycket romanser och intriger? Ja, jag inbillar mig att det är lite glamouröst, så där som i en tv-serie.
  Och hur gör ni för att träna inför skarpt läge? Har du provat masken som trillar ur och åkt rushbana? Eller är det bara teoretiskt?
  Och glöm nu inte berätta om var ett legg är!!

  • SÅÅÅÅÅ bra frågor!! Tack! Jag ska sätta mig och skriva det där inlägget imorgon. Och jag lovar att inte glömma leggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>