PMS

Uppe med tuppen. Klockan ringde 05 och det kändes som att jag hade sovit en kvart, även fast jag gick och la mig tidigt igår.

Som tur är slutar jag tidigt idag så jag hinner sova middag när jag landar.

Fixade mina naglar igår. Efter att ha kört Shellack i flera månader, nästan år så har de blivit så tunna och sköra. Varje gång man fixar dem så slipar de ju med maskin vilken ju såklart gör att nageln blir svagare och svagare för varje gång.

Bedrövligt! Så igår köpte jag ett Trind-kit som förhoppningsvis ska få lite styr på eländet.

Det jobbiga med det här är att man ska hålla på och måla på och ta bort varje dag i två veckor och det känns som att jag kanske inte riktigt kommer att göra, men det är ju bättre än inget.

Har ett par timmars stop på Bromma nu så jag passar på att njuta av solen. Är och vrålhungrig så jag ska strax gå ner och se om jag kan köpa något att äta. Är lite pms:ig så vill typ frossa i choklad. A det ska jag göra. Snickers. Massor av snickers. Det får bli min lunch. Och en Ramis. Kan man bli beroende av Ramis?

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>