Niagara Fallen

Kan man ens vara så trött som jag är nu? Herre.

Gick in och la mig på soffan en stund innan det var dags att flyga ner till Trollhättan.

Min plan när jag kom fram var att jag skulle sova nån timme, sen dra ut på en jogg och så middag på det.

Men jag känner ju mig själv så hade jag lagt mig och sovit hade jag aldrig kommit ut, därför gick jag ut direkt. Och tur var väl det.

För i exakt samma sekund som jag klev in på hotellet igen brakade det loss och blev värsta skyfallet. Thank You. Det fullkomligt vräker ner.

Har ett härligt sån där ”krypa-upp-i-fönster” i det här rummet.

Väldigt oklar planlösning på för övrigt.

Men mysigt att sitta där. Öppnade fönstret på vid gavel när jag gick in i duschen och när jag kom ut var det som ett mindre Niagara fall. Det regnade rakt in från sidan så det var blött långt in på sängen. Ooups.

Kvällens största utmaning blir nu att inte somna för tidigt.

Fast å andra sidan så ska jag upp 04.20 imorgon så inget är väl egentligen för tidigt. ☺️

Ljudbok och lite virkning nån timme, sen lär jag sova gott.

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>