En ny hobby och ett tips.

Jag har SB idag mellan 12-20 så jag är parkerad på balkongen. Igen. ☺️

Man kan ju faktiskt inte klaga på att man får njuta av det här vädret och samtidigt få betalt.

Var dock uppe tidigt så att jag hann med en timmes promenad, skönt att klara av det så att man kan sitta här med gott samvete. ☺️

Jag plöjer ljudböcker på löpande band och nu har jag precis börjat på den här.

Det är inte en bok jag skulle plocka med mig från en bokaffär, men som ljudbok och med Katarina Ewerlöf som uppläsare blir det en bra bok. Det är som att kastas tillbaka till barndomen att lyssna på ljudbok, som när mamma läste saga för en när man var liten. En trygghet.

Jag lyssnar via Nextory som jag har kommit fram till är den bästa sajten för mig. Den är enkel, tydlig och har de funktioner jag vill ha. Just nu får du 14 dagar gratis om du reggar dig så testa, vetja! Nope. Inget samarbete.

Och ja, det stämmer att jag har flera böcker på g. ☺️ Man känner ju för lite olika lyssning vid olika tillfällen. I alla fall så gör jag det.

Och vet ni vad jag gör samtidigt?

Ha ha ha! Jo men visst. Jag har börjat virka! Jag har kommit på att mina händer behöver sysselsättning när jag tex tittar på tv eller sitter och lyssnar på nåt så att jag inte rycker mina ögonfransar eller klöser hud under fötterna (sjukt, jag vet) och häromdagen snubblade jag över billigt garn. 10 nystan för en hundring.

Så jag slog till. Planen var stickor till men det hade de inte så det blev virknålar istället.

Så nu sitter jag och virkar, som en besatt nästan. Det är så stimulerande och härligt. Tid och rum försvinner och jag känner fullständig harmoni.

Jag är absolut inte duktig, men det behöver man ju inte vara. Kan tillägga att jag blev utkickad från syslöjden i högstadiet och förpassad till träslöjd istället pga att jag var så dålig, så ni fattar nivån. ☺️

Men nu jäklar!

Kan det bli en filt av det här?! En liten filt, men ändå. Ha ha.

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>