Ska jag bo här?

Halmstad. Idag gick allt helt smärtfritt. Tjoff tjoff så var dagen över. Flög med en av mina favoriter plus en ny styrman som var väldigt trevlig och då blir ju allt bara kul.

Fint hotellrum fick jag här också!

Med balkong och vy över stad och park.

Sitter här nu och njuter av värmen och den fiska luften. Så jäkla härligt!

Passade på att lägga en ansiktsmask tidigare. Gjorde aldrig det i söndags och herregud alltså vad bra den här masken är!

Jag blir lika förvånad varje gång. Har ni problem med fet hy, KÖP!

Imorgon blir det upp med tuppen. Vi blir hämtade strax efter sex, så jag ska faktiskt gå och lägga mig snart. Kollar på nån dokumentär på Netflix nu om ett bankrån som är rätt bra.

Dock somnar jag typ tio minuter in varje gång jag tittar så jag har inte kommit så långt. ☺️

Har jag sagt att jag gillar Halmstad förresten? En väldigt mysig stad, lagom stor och mysig stadskärna. Flytta kanske? Ha ha ha! Hud vad jag håller på. I morse kollade jag hus på Dalarö..! Som att jag skulle vilja bo där ute i vinter hundra mil från allt. Ha ha. Nä, Gotland eller kvar i stan, allt annat går bort.

Ok, nu ska jag borsta tänderna.

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>