En ny hobby?

Kände mig onyttig och svullen efter att ha spenderat dagen sittandes på balkongen så jag drog ut på en jogg.

Jag tänkte ut en rutt i huvudet, bestämde att jag skulle jogga hela vägen och inte bry mig om tiden och det gjorde jag. Så jäkla skönt!

Jag har en tendens att fokusera för mycket på både distans och tid och glömmer bort att njuta och känna hur skönt det faktiskt är att jogga.

Funderar på om jag ska anmäla mig till lite lopp framöver. Vårruset går på onsdag så det blir nog lite tight, men Tjejmilen i höst och Midnattsloppet kanske man ska anmäla sig till. Mamma sprang alltid en massa lopp hela tiden. Hon tyckte det var jättekul och jag tror faktiskt att jag skulle kunna tycka det också vara jag kom igång. Ska löpning bli mitt nya?

Aja. Nu sitter jag framför tv:n och kollar på en ny serie på TV3, The Good fight som jag fastnade för förra veckan.

Äter en skål kvarg med hemmarostad granola som jag gjorde tidigare idag.

Den blev faktiskt riktigt bra.

Glutenfria havregryn, linfrö, pumpakärnor, solroskärnor, kokosflingor, dadlar, paranötter och yttepytte honung. Sen rostade jag det på låg värme i ugnen i nästan en timme. Plättlätt och jättegott! Ska dock ta det lite piano med kvargen.

Ställde mig på vågen i morse och det var inte kul. Jag är väl medveten om att jag har fuskat alldeles för mycket den senaste tiden så nu stramar jag åt lite igen. Två tre veckor strikt så jag kommer tillbaka i mina bra vanor igen. Jag har släppt in sockret och då går det rakt utför. Itrim-sopporna och ett mål mat om dagen. Det låter torftigt men oj så bra jag mår när jag äter så!

Jag igår. Syns kanske inte här, men det finns en härligt liten degig ring runt magen som jag inte vill ha där. ☺️

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>