Livsviktigt!!

Det är många som tror att jag inte behöver smörja in mig eller aldrig kan bränna mig i solen men det stämmer inte alls. Tvärtom nästan. Min hud är som en dammsugare när jag är i solen, den fullkomligt slukar den och jag både bränner mig och får färg.

Jag behöver ju absolut inte färgen, ingen vill bränna sig och dessutom ju är solen livsfarlig så jag smörjer alltid in mig väldigt noga. Med hög faktor och flera gånger om dagen om jag är i solen länge, även om jag inte badar.

Ansiktet är jag extra rädd om eftersom jag har min hudsjukdom så jag har alltid en keps eller hatt och stora glasögon som täcker ansiktet.

Jag har alltid SPF 50 på kroppen och har även haft det i ansiktet när jag använde Clarins produkter. Sen jag gick över till Exuviance använder jag 35 eftersom det är det i min dagkräm.

Jag ska dock se om även de har högre faktor för ansiktet. Nackdelen med med högre faktor tycker jag, är att det lätt blir som att man har ett tjockt lager smör i ansiktet och jag som redan är fet i hyn behöver inte det. ☺️

Solkrämen från EVY är en mousse som är ganska tjock och kletig när man smetar på den, men den går snabbt in i huden och lämnar inte alls några spår eller känns klibbig. Jag har testat de flesta märkena och det här är den enda med så hög faktor som ändå inte är kladdig.

Ni smörjer väl in er?

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>