Ändrade planer

Inget nytt att rapportera.

Bestämde mig för att jag ska ta en lugn morgon och förmiddag. Har öppnat upp alla fönster på rummet och ligger i fåtöljen med benen upp och njuter av solen och stadens ljud.

Väldigt härligt. Sovit som en baby i natt så jag känner mig ordentligt utvilad.

Dagens frukost, som man ju också kan kalla för lunch. Det här står jag mig på hela dagen. ☺️

Min kapten knackade precis på dörren och meddelade att vi fått lite ändringar i vår trafik idag. Inget som egentligen gör någon skillnad för min del, men det blir andra destinationer än vad som var planerat frön början.

Ombyte förnöjer och att flyga till Norrland var längesen. Jag älskar det för norrlänningarna är så fantastiska att ha som passagerare. Nöjda, glada, tacksamma och lugna. Kan i och för sig tänka mig att det kommer vara en del ”turister” idag eftersom det är fredag.

Anyhow. Har ett par timmar innan det är dags att göra mig klar och jag tänker spendera dem precis här. En riktig bra start på dagen!

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>