Ofokus

God morgon mina vänner!

Jag sitter på tåget som snart rullar mot Falun. Det är dags för det sista läkarbesöket inför inseminationen. Idag ska vi prata donator, vad som passar mig osv. Jag får inte välja själv, men jag tror att jag får komma med önskemål.

Jag gillar att åka tåg. Det är en speciell känsla som infinner sig, det är oftast lugnt och skönt och oftast ganska folktomt. Jag bokar alltid 1:a klass och där får man nästan alltid sitta på en singelstol (ingen bredvid mig) vilket passar mig utmärkt.

Just idag är det ganska mycket folk dock pga inställda tåg till Uppsala så de ”liftar” med oss.

Har en av förra sommarens favoriter från Gina på mig idag. Har just den här klänningen i flera färger och älskar dem. De går både att klä upp och klä ned beroende på tillfälle. Gillar färgen på den här också, en varmare gul som känns lite mer mogen. Eftersom det är lite kallare idag har jag ett av mina senaste fynd från Cubus på mig också.

Misslyckades dock totalt med att få till bilder på det tydligen. Ha ha.

Den ena värre än den andra.

Jag ställde klockan en timme fel i morse (!!) så jag hann inte med någon frukost.

Vet inte hur jag tänkte riktigt men det blev väldigt stressigt. Som tur var hade jag förberett allt så det var bara att hoppa i kläderna och ta väskan och gå.

Tog med mig iPaden så jag kan titta på nån film eller så under resan, det är ju ändå drygt fyra timmar jag ska sitta här idag så nu ska jag luta mig tillbaka, njuta av ”frukosten” och kanske slumra lite.

Vi hörs under dagen!

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>