Barnvagn

Då är jag på väg tillbaka igen.

Oj så mycket som pågår i mitt huvud nu. Jag behöver smälta allt innan jag delar det här. Men det var ett väldigt positivt möte i alla fall, så fantastiskt trevliga! Jag är väldigt lyckligt lottad som fått möjligheten att ha kontakt med den här kliniken.

Det känns lite konstigt att jag hunnit köra Falun tur och retur så här helt plötsligt mitt i veckan, men ganska mysigt ändå, jag gillar att komma till nya städer.

Tog den här bilden på centralen i morse.

Den här tog jag innan jag lämnade Falun.

Kul ändå. ☺️

Jag vet inte hur ni har det i Stockholm men här har det varit svinkallt. Långbyxor och en tjockare tröja hade vara att föredra.

Gråa moln och regn som precis började droppa när jag lämnade men det är varmt på tåget så jag klarar mig.

Somnade sista halvtimmen på vägen upp och kommer garanterat somna även nu, så rofyllt att sova på tåg. Man vaggas till sömns som att man låg i en barnvagn.

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>