Är det ens…?!

Då var det kväller igen och vi är framme på hotellet. Sist jag var här så mitt rum ut så här.

Lite som en fängelsecell kan man väl säga, så mina förhoppningar inför idag var inte så höga.

Men till min stora glädje…

Så fick jag ett väldigt härligt rum!

Jag förstår inte ens att det är samma hotell?! Hur kan det vara sån skillnad mellan rummen undrar man..?

Nu har vi bara en natt här, men jag hade verkligen kunnat stanna längre.

Det känns att jag har varit uppe sen tidigt i morse, trött i både kropp och knopp så jag kommer nog somna ganska ovaggat om en stund. Vi har sen pick-up imorgon så jag tänker försöka sova ut.

Jag har inte riktigt hunnit samla mitt huvud kring dagens äventyr så det lär väl kanske snurra en del tankar kring det också misstänker jag, så då är det skönt att inte känna stressen över att man ska upp tidigt.

Vi hörs imorgon!

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>