Nytt läppstift bland annat

Packade mina väskor och gjorde allt klart hemma så att jag skulle vara redo om de ringde och så drog jag på mig en klänning och tog en sväng ner till Ica bl.a. Hade några paket att hämta ut.

Nu är jag tillbaka hemma igen och har parkerat mig på balkongen.

Det är ljuvligt skönt här ute nu! Solen har inte riktigt nått hela vägen runt hörnet så ansiktet är i skugga vilket gör att man fortfarande kan andas. När den är framme helt är det nästan för varmt att sitta här.

Inte för att jag klagar. ☺️

Igår tog jag ut min lilla fläkt som snurrade hela dan, annars hade jag nog svettats ihjäl.

Nytt läppstift blev det också.

Ingen smickrande bild, men ni ser färgen. Var inte helt nöjd med det röda så nu testar jag det här. Ska tydligen sitta som berget så jag håller på att utvärdera det nu. Ska äta, dricka och göra allt man brukar på en dag för att se om det håller. När jag jobbar har jag varken tid eller lust att hålla koll på läpparna.

Hur är det med er? Får ni njuta båt av vädret eller sitter ni instängda på jobbet?

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>