Jag är kär!

Friheten jag känner när klockan passerar artontrettio och jag vet att de inte längre kan ringa och kalla ut mig på nåt. Obeskrivlig. Det är lite som att man suttit i finkan i åtta timmar eftersom man inte kan göra det som faller en in och så blir man plötsligt utsläppt. ☺️

Imorgon är sista SB’n för den här gången, sen jobbar jag torsdag fredag vilket jag verkligen ser fram emot.

Absolut inget att se på tv ikväll så det får bli nån TiVo-film.

Just nu drömmer jag om dessa.

De här och svartvita Converse var typ de enda skor jag och syrran hade under hela låg, mellan och högstadiet.

Jag älskade de här! Så mjuka och sköna, lätta på foten och sjukt snygga tycker jag. Har lovat mig själv att det är slutshoppat nu, men det kliar otroligt mycket i fingrarna när jag ser dem. Jag har redan placerat dem i varukorgen så det enda jag behöver göra är att klicka på KÖP så är de mina. Herregud va, att man kan vilja ha ett par skor så mycket. ☺️ Sån har jag alltid varit, jag får inte nog av skor. Mamma brukade berätta om att jag alltid hade mina nya skor med mig i sängen när jag skulle sova när jag var liten. Kärlek till pjucks ändå.

Nu har jag hittat en film, The Mechanic med bl.a Jason Statham. Det blir precis lagom för mig ikväll.

❤️ / Hanna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>