Förlorad vän

Om jag gräver riktigt djupt in i hjärtat så har jag nog hela tiden vetat, men jag har förträngt det och ändå hoppats på att jag har fel.

Jag pratar om en ”vän” som visat sig inte alls vara just en vän. Jag har som sagt hela tiden haft det lite på känn, små hintar här och där, men för bara ett par dagar sen så fick jag det bekräftat, svart på vitt.

Gud vad ledsen man blir! Och besviken. Jag känner mig lurad, förlöjligad och lite förd bakom ljuset.

Det här är en person som jag ändå känt att jag kunnat lita på, dock har jag varit lite reserverad med vad jag delat med hen eftersom jag haft den där lilla orosklumpen i magen, men ändå. Jag har ju berättat mer för hen än vad jag gjort med andra vänner där jag inte alls känner samma sak.

Det är ju såklart väldigt tråkigt när man upptäcker sånt här, men samtidigt så är jag glad så att jag inte investerar ytterligare energi och tid på den här personen.

Jag har kommit på hen med att ljuga om saker som egentligen inte är viktiga och alltså inget man behöver ljuga om, hen har försagt sig vid flertalet tillfällen genom att typ hävda att hen var på jobbet då eller då, men sen visade det sig att hen egentligen hängde ut med nån kompis på stan, typ. Varför ljuger man ens om en sån sak?! Säg istället att du inte vill ses, tänker jag. Så konstigt beteende.

Men som sagt. Skönt att få det bekräftat och kunna avsluta den relationen och gå vidare. Det sista jag behöver just nu med allt som är på gång är energitjuvar. Jag behöver folk som ger och stöttar och alla andra stoppar jag i en låda med lock som jag får deala med senare. ☺️

❤️ / Hanna

Ps. Brillorna jag har på mig är läsglas. Köpte dem i morse och älskar dem! Sitter ju på balkongen mest hela tiden nu och alltid är det nåt man behöver läsa.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>