Thailandskyckling på gatan

Det verkar som att jag har nån slags fobi för att ringa och boka tider. Jag får en obehagsklump i magen och drar mig in i det sista. En av fyra har jag lyckats boka idag. Fixar jag en till är jag nöjd.

Nu är jag på väg ut på stan. Har en liten lista som jag ska försöka bocka av. Lämna tillbaka skor (jobbdojorna) som inte passade, lämna in en jacka till skräddaren, byta produkter som blivit fel, köpa hår, psykologen och så var det säkert nåt mer.

Är det inte väldigt snyggt mer randigt? De här tröjorna är dessutom ljuvligt mjuka och sköna så jag ska nog köpa fler.

Den här kappan är ganska tunn men jag tror att det är ganska varmt ute så jag hoppas det funkar. Dessutom är jag ju rätt varmblodig.

Magen? Som att jag ätit street-food i Thailand, typ – men jag måste lämna hemmet ändå. Fingers crossed. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>