Tårar och ung kärlek

Precis som jag förutspådde blev det en gråtig timme hos psykologen, vi snackade om syrran. Det var skönt att sätta ord på alla de känslor jag haft kring henne i alla år och att landa i nåt som känns väldigt bra och befriande.

Spåren efter tårarna. ☺️ Som tur var hade jag solisar med mig som jag kunde gömma mig bakom på vägen hem. Ja jag gick hem direkt för jag var helt dränerad när vi var klara.

Sen jag kom hem har jag inte gjort nånting alls. Legat på soffan typ. Jag har mailat kring några framtida samarbeten (herregud vad jag avskyr det ordet! Måste komma på något annat), fotat och förberett lite för kommande inlägg och bara legat och stirrat i taket en stund.

Titta här då.

Olas son Bosse är en kopia av Ola när han var liten och vi var ju dödskära i varandra när vi var i hans ålder, så den här bilden påminde väldigt mycket om oss. ☺️ Så gulligt!

Det slog mig just att det är Valborg idag. Inte haft en tanke på det. Inte för att jag på nåt sätt brukar uppmärksamma det, men ändå. Fast förra året tror jag att jag och Mange nog firade på nåt sätt, oklart hur dock. ☺️

Längtar till torsdag när jag ska jobba igen. Jag har bara torsdag och fredag kvar, sen ska jag checkas nästa tisdag för att få mina vingar. Det är både kul och lite nervöst att stå på egna ben, jag har ju aldrig jobbat som kabinchef förut och därför aldrig haft det ansvar jag kommer att ha nu, men det blir en jul utmaning som jag bestämt mig för att jag ska klara galant.

Nu måste jag duscha. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>