Peggat för tårar

Ok, jag hann inte med allt jag skulle innan psykologen. Köpte ett par nya skor och lämnade tillbaka de andra, bytte ansiktsmasken som blev fel och sen blev det plötsligt dags för lunch så jag gick in på Espresso House och tog en sallad.

Den ser väldigt trist ut men är faktiskt väldigt god. Bad om lite Hickory-dressing på också, älskar den där lite rökiga smaken.

De här är ju så goda. Det river till ordentligt när man sveper den men det känns så nyttigt. Äter eller dricker något med ingefära varje dag och jag tror att det i kombo med att jag går istället för att åka buss eller tunnelbana gör att jag aldrig är sjuk. Jag får aldrig vinterkräkan, influensa eller ens en vanlig förkylning.

Nu sitter jag i väntrummet och känner att det kommer att bli en tung timme. Har jobbiga saker att prata om och är dessutom lite pms:ig så det är som uppgjort för tårar.

Ok, vi hörs senare. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>