Inte bästa söndagen – tyvärr

Här har ni mig.

Älskade söndag men jag är inte helt kry. Nåt jävla skit med magen. Det började i fredags och håller fortfarande på. Utan att gå in på några detaljer så håller jag mig gärna hemma, om man säger så. ☺️

Så det fick bli hemmaträning tex.

Har som ni vet varit lite lat men nu fick jag feeling och körde ben, rumpa och mage på vardagsrumsgolvet. Skönt att köra igenom kroppen, men jag hade verkligen velat gå ut och gå. Hoppas på lindring till imorgon, har säkert tappat två kg i vätska bara idag.

Ja men se här då. Renskavsgryta och en Red Stripe. Jag fick för mig att det skulle vara jättegott till grytan i solen på balkongen men det var fel. Två klunkar, sen hällde jag ut resten. Vad är det med mig?

Men grytan var god. Perfekt faktiskt. Dadlar och smörgåsgurka hade jag i den här gången. Mums.

Har glidit runt i samma kläder som igår. Nu dricker jag te som har en stoppande effekt. Jag skulle ju kunna ta en Imodium men jag tänker att det är nåt som kroppen vill bli av med så det är bara att härda ut. ☺️

Jag är ledig fram till torsdag så jag tänkte försöka hinna med lite annat i veckan. Hår, naglar, luncher, psykologen och sånt där. Ska bl.a träffa min kompis Kakan. Hennes vinterkontrakt är slut så hon är äntligen på hemmaplan igen. Vi ses allt för sällan men det ska det bli ändring på nu.

Strax börjar en film som jag tänkte titta på och så verkar det som att det är fullmåne så jag kommer väl ligga som en mask inatt. Ok dock eftersom jag inte behöver gå upp tidigt imorgon. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>