Teknik

Ja här sitter vi och väntar på att dra hem till Stockholm.

Vi var på väg, men så startade inte en av datorerna så de fick stänga ner maskineriet och starta om. Håller en tumme för att det funkar. Vill ej hänga kvar här, eller det skulle jag kanske kunna göra för jag har inget bokat idag men är ändå inställd på att komma hem.

Hamnade precis vid motorn. Det är nåt med flygplan ändå som fascinerar mig. Flygplansnörd som jag skrev för nån vecka sen. ☺️

Jag hänger ut med piloterna och frågar dem om typ allt – som en jobbig femåring ”Varför, varför då, hur då?” Ha ha. Men de älskar att snacka om sina plan och briljerar gärna med sina kunskaper. Win win.

Sällan eller aldrig sitter jag som passagerare och det står inte på top tio av mina favorite things to do.

Se bara, benutrymmet. Nu hade jag tur och satt ensam så jag kunde sitta på snisken, men annars blir det tight.

Ah, nu funkar det igen! Förväntar mig sol i hufvudstaden när jag anländer.

❤️

EDIT: Väldigt mycket sol. Väldigt vacker inflygning över Stockholm. Väldigt skönt att komma hem.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>