Leverpastej på Proteinbröd

Jag åt ingen frukost i morse innan vi åkte eftersom jag visste att vi skulle få frukostboxar ombord. Det fick vi inte.

Jo frukost fick vi men den innehöll inte det jag trodde att den skulle göra. Ost eller leverpastej kunde man välja på. Jag valde leverpastej. Har inte ätit det sen nittiofyra kanske. Så gott!

Så pass att jag var tvungen att köpa en bit på Ica. ☺️

Ikväll slängde jag ihop ett KZ-Proteinbröd.

Adderade lite extra ingredienser så det blev mer smet vilket gjorde att jag fick använda två formar.

Tjoffade i naturella hackade cashew, lite linfrön och riven kokos. Mums.

Åt med leverpastej och smörgåsgurka. To die for! Jag vet att leverpastej inte är speciellt nyttigt, men ibland får man unna sig tänker jag.

Funderade på hur märkligt det är att jag är noll sugen på att dricka alkohol numera. Jag laddade ju på ordentligt i veckan med diverse dryck men det typ vänder sig i magen vid bara tanken. Wierd. Det har ju annars varit en av mina bästa grejer, att festa som om det inte finns någon morgondag. Pushing forty ☺️

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>