Note to self

God kväll!

Jag är tillbaka på hotellet sen ett par timmar, har duschat, packat och scrollat flöden.

Nu har jag fredagsmys i min ensamhet, kollar Let’s Dance med ett halvt öga och lyxar med bubbelvatten och en Varma Koppen. Mina kollegor skulle gå ner och dricka vin men jag orkar inte, är mycket hellre kvar på rummet och ligger som en lök i min ensamhet. Som en riktig pensionär. ☺️

Idag har det gått ännu lite bättre att jobba. De korta till Visby och tillbaka var ganska stressiga men jag fixade det. Och idag fick jag de sista frågorna som jag måste kunna innan jag checkas i slutet av nästa vecka så jag har klarat allt so far. Min handledare sa idag också att jag kommer att klara det galant. Det känns jätteskönt att höra!

Imorgon passar vi hem med första maskinen så jag kan nattsudda lite ikväll. Är noll trött nu så det lär jag göra.

Note to self: Tag ALDRIG en selfie rakt framifrån.

Jag har packat ner det jag handlade idag, men jag visar er imorgon när jag kommit hem.

Trevlig fredagkväll på er vänner! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>