Grand Hotel och sommarminnen

Det är helt sjukt vad snabbt tiden går när man jobbar i kabinen. Tjoff tjoff så är man på marken igen. Nu är vi i Halmstad, min sommarstad mellan typ 2001-2004. Jag och Kakan åkte alltid hit ett par veckor varje sommar, mycket har hänt här. Hehe.

Jag älskar Halmstad och tänkte ta en lång prommis imorgon för att se om jag känner igen mig.

Vi bor på Grand Hotel och jag gillart.

Gillar dock inte sänglösningen, vill ha en dubbelsäng med en madrass, men det är bättre än bara en enkel. Kommer flytta ihop dem sen.

Rent och fräscht.

Middag framför tvn. Vi får mat lastat om vi flyger fler än tre leggar och idag hann jag inte äta ombord så jag tog med den hit. Hungrig som en varg. I koppen har jag en Itrim-soppa men det fick inte plats med så mycket vatten så den blev lite klumpig men det gick i ändå. ☺️

Är sjukt trött, troligtvis för att jag spänner mig lite inför allt nytt, så egentligen vill jag bara sova men det är nog lite tidigt för det så jag får försöka hålla ut.

Har duschat och lagt mig till rätta så det är stor risk att jag somnar.

Såg att jag har Netflix på tvn så jag kanske knäpper på nåt där. Såg piloten av nån serie igår som jag tror att jag vill se. Minns inte vad det hette men jag återkommer om det.

Over and out för nu. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>