Michael Kors

Och apropå accessoarer (förra inlägget) så hämtade jag min nya klocka som jag beställt idag

Det är obligatoriskt att ha klocka till uniformen och jag vill ha en med tydliga siffror som jag ser trots att jag är halvblind. ☺️

Den här har jag gått och suktat efter länge. En kompis till mig har den och ända sen jag såg den försa gången har jag letat efter den, omöjlig att få tag i och slutsåld överallt. Men nu är den min!

Jag tycker den är så fin. Är väl egentligen inget fan av Michael Kors, men nu råkar det vara det på just den här klockan så då får jag hacka i mig det.

Textat lite med syrran idag och jag blir verkligen inte klok på henne. Vet inte om jag skrev det men jävlar vad ledsen hon kan göra mig.

Drog på mig träningskläderna och gick en hetsig pw för att samla mig.

Stannade till och körde några set 3×20 med squats och knäböj innan jag traskade vidare.

Sen blev det middag på balkongen.

Kyckling, lök och champinjoner var det jag fick till. Lite torftigt kanske, men orkade inte engagera mig mer. Blir säkert hungrig igen om en stund men så tar jag en Itrim-soppa.

Magen har ballat ur också och jag har försökt komma på vad jag ätit som kan ha ställt till det. Det enda jag kan komma på är antingen citronsåsen till laxen igår (Abbas färdiga) eller den gröna smoothien som jag hällde i mig en knapp liter (!!) av igår.

Drack två såna här glas.

Nyttigt i måttliga mängder kanske. ☺️ Abba-såsen är nog inte laktosfri men det var så lite så det borde inte ha påverkat mig..?

Imorgon jobbar jag igen. Ska sova borta två nätter så jag har packat väskan med både träningskläder och vanliga kläder. Den här tiden på året är det alltid så svårt att veta om man ska packa varmt eller kallt och man har ju inte obegränsat med plats så det gäller att vara lite smart.

På västkusten regnar det ju alltid så paraply är givet. ☺️

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>