Ideal of Sweden

Inlägget är ett annonssamarbete med Ideal of Sweden och innehåller reklamlänkar.

Ni som har hängt med mig här länge och ni som känner mig vet att jag älskar accessoarer, allt ifrån klockor, smycken, väskor skor osv. En ny grej som jag gått loss på och inte tycks få nog av är skal till iPhonen.

Förut bytte jag efter årstid, ljust på sommaren och lite mörkare på vintern. Nu byter jag efter humör eller vad jag har för kläder.

Förut köpte jag dem lite varstans, men de hade oftast väldigt dålig kvalité så numera beställer jag de flesta från Ideal of Sweden, (affilate) de känns lite lyxiga och så finns de i så många fina färger och mönster.

De här har jag nu.

Det här använde jag i höstas.

Vinter.

Våren! Finns inget mer vår än magnolia. Den där ringen har jag satt på ganska nyas och den älskar jag. Har ju en iPhone plus och den är ibland lite svår att greppa.

De här tänker jag byta till när det blir lite mer sommar, tror jag. Eller så kör jag på det här som jag precis beställt.

Det är så fint så jag vet inte vad!

Klicka HÄR (affilate) för att kolla in och beställa egna skal. Det finns nåt för alla och för alla tillfällen! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>