90-talet är tillbaka

Jag har faktiskt sovit i natt, men förmodligen enbart pga att jag tog en riktig sömnis igår som sänkte mig totalt. Jag kunde göra det eftersom jag är ledig idag och inte behövde gå upp till något. Skönt att sova djupt och drömlöst för en gång skull, men ändå jobbigt att vakna sådär groggy som man blir av dem.

Aja, ibland får det vara värt det. Har fortfarande en ”ledsen-klump” i magen men det känns bättre än igår. Läste syrrans text och hon bad om ursäkt. Jag har tyvärr svårt att ta den eftersom det ju måste ligga något bakom det hon sa för annars skulle hon aldrig ha sagt det. Besviken, är nog det bästa ordet som beskriver mina känslor.

Mjukstartat dagen, frukost, scrolla flöden, titta på film och skriva inlägg till samarbeten. Har en hemleverans som kommer idag mellan 8-18 (?!!) idag så jag kan inte gå någonstans. Hur sjukt är det f.ö. att de inte kan specificera det mer än så, som att man inte har nåt bättre för sig än sitta hemma och vänta. Hur gör de som jobbar må-fre?

Hasar omkring i mina nya, snygga och oerhört sköna mjukisar.

Älskar färgen.

Och det ska väl vara nån form av vct-material alá 90-tal som adidas byxorna som ALLA hade.

Bild lånad från Google.

Jag hade ett par som skiljde sig lite från de där med knappar som alla hade och jag levde i dem. Hade dem till allt. De föll i småbitar till slut. Ska man köpa ett par nya kanske.. 90-talet verkar ju vara på ingång igen.

Hungrig. Har tagit fram lax som jag tänkte äta lite senare men tar den nog redan nu. Med broccolimos till. Gott. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>