Östermalm Vasastan Kungsholmen Södermalm Gamla Stan och Djurgården.

Ok, jag vet inte vad som flög i mig, men jag bestämde mig för att jag skulle gå genom alla stadsdelar. (?!!) Ja men jag vet, så sjukt. Men jag gjorde det.

Två och en halv mil, hur sjukt?! Precis när jag tog skärmdumpen stod jag nästan still, så tempot stämmer inte, jag pinnade på rätt bra.

Jättemycket folk ute även idag.

Även fast det inte är lika varmt som i fredags så var det väldigt skönt.

Och vackert!

Första timmen lyssnade jag på podd, men sen gick jag över till musik och då lät jag tankarna sväva fritt.

På Gärdet får jag alltid en speciell sinnesro. När mamma dog bodde jag uppe på Furusundsgatan och då gick jag alltid ner till en bänk där jag kunde sitta i timmar och bara vara så när jag behöver tänka så återvänder jag alltid dit.

Och Djurgården. 💕

Nu ligger jag på soffan med en ansiktsmask, kollar Biggest Loser och hänger på Tinder. Finns det verkligen en för alla? ☺️ Tror inte det.

Har fått så jäkla ont i en tå. Pappa sa att det kunde vara Gikt och det får vi ju verkligen hoppas på att det inte är. Ha ha ha, nog för att jag närmar mig fyrtio men kom igen! Fast det känns som att jag får mer och mer krämpor. Rygg, höft och nu tå. Måste f.ö. stretcha höfterna ordentligt nu efter min lilla prommis, kände faktiskt av ryggen sista biten.

Ok, går det nån film ikväll tro? Orkar knappt röra mig nu så det blir soffläge för mig. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>