Huvudbry

Veckans bästa dag är här! Jag vaknade 04.28 första gången men kände att det var lite väl tidigt att gå upp så jag somnade om och sov till 10. Skönt.

Ny morgonrock/kimono. 85% bomull 15% linne vilket gör att den är hård och stel nu men kommer bli mjuk och härlig efter några fler tvättar.

Det pågår en massa i mitt huvud just nu, en blandning av oro och ångest som jag inte riktigt vet vad det beror på. Jag mår bra och känner mig pigg och stark, men samtidigt så är det nåt som tynger mig. Jobbet är det inte för det känns lugnt, men kanske är det hela den här inseminations-processen.

Jag skrev igår att jag är förberedd på att det kanske inte blir något, att Dannmark är helt ok osv men är det verkligen så? Det är klart att jag skulle bli grymt ledsen och besviken om jag inte kan bli gravid, om det visar sig att jag väntat för länge.

IVF skrämmer helt ärligt skiten ur mig, det känns verkligen som sista utvägen för mig. Att hormonbehandla med sprutor, plocka ut ägg och plantera in igen, som att man mixtrar med naturen. Kroppen har stängt butiken, men man bryter sig in och tvingar den att öppna upp igen. Så himla svårt.

Det är verkligen varannan dag-känslor nu. Som en bergochdalbana.

Igår tänkte jag på adoption som ett alternativ också för det var nån som sa det men det känns absolut inte som nåt för mig, just nu men även det kan ju säkert ändras.

Mycket tankar som ni hör…

Bästa sättet att rensa skallen är att promenera. En riktigt lång och rask promenad är vad jag behöver idag, gömd bakom solglasögon och keps.

❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>