Avicii

Vilken dag!! Som värsta högsommaren. Drog ut till syrran vid lunch och köpte med mig sushi och bibimbap som vi åt i solen på hennes altan.

Det var nästan för varmt. Hade det inte fläktat hade jag svettats ihjäl.

Vi gjorde ingenting mer än att sitta och snacka skit, dricka kaffe och njuta av vädret.

Vi tog en långpromenad med hunden och jag såg mina första vitsippor!

Nu händer det.

Nåt annat som hände. När vi skulle åka hittade jag bara min ena sko.

Jo man tackar.

Den lilla damen hade försett sig med fredagsmys alá hund . Det sjuka var att jag stod och höll i mina sprillans nya bländvita adidas, men ändrade mig i sista stund.

Hade hon tuggat i sig de här hade hon gått till slakt, dirr.

Fredagsmys på balkongen. Så otroligt ljuvligt!

Ja men så kurade vi ihop oss på soffan en stund innan lilla damen kröp i säng. Hon somnade på trettio sek.

Jag ligger och scrollar flöden och ser bl.a att Avicii lämnat. Så sorgligt. Jag var inget fan eller så men han var en ung kille som ju hade mycket kvar av livet. Jag har inte sett den där dokumentären som alla pratar om, men det verkar ha haft nåt med hans psykiska ohälsa att göra..?

Min kompis Ola skrev så här på sin Insta.

Han är ju lite mer insatt än jag och skriver han så här så stämmer det säkert. Oavsett anledning så är det ju jävligt sorgligt.

Nj borde jag egentligen krypa ner bredvid Agnes, men nu började precis Och han älskade dem alla med bl.a Morgan Freeman och den vill jag nog se. Oklart om jag sett den. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>