Inte utan…

Saker jag alltid har med mig i kabinväskan.

Öronproppar.

Det är alltid ett pågående buller i kabinen som man kanske inte störs av som passagerare, men jobbar man i det dagligen blir det ganska påfrestande.

De här tar bort bakgrundsljud men man hör fortfarande när folk pratar.

Läppstift, läppenna och ett transparent Blothing Powder som man ej kan leva utan när man flyger. Suger upp allt överflödigt flott och mattar ner, dock har min hud blivit mycket bättre nu sen jag började med Exuviance. Om jag kör primer, foundation, vanligt puder och sen sveper ett lager med Blothing pudret över så håller det hela dagen. Äntligen!

Kam, borste och hårsnoddar som jag aldrig plockar ur. Imorse upptäckte jag dock att jag glömt lägga ner hårnålar vilket höll på att sluta i katastrof men jag gick loss med hårspray istället. Längst till höger skymtar även klädrullar i miniatyr, man vet aldrig när man behöver rolla bort nåt. ☺️

Och samma sak med det här. Man orkar inte packa upp och packa ner varje gång man kommer hem eller glömma nåt hemma eller borta så därför är det bättre att ha dubbelt av allt.

Jag har lyckats hitta miniatyrer i alla mina ansiktsprodukter så jag slipper släpa de stora flaskorna.

Nånstans har jag även en plattång mini men jag har inte en susning om var den kan ha tagit vägen.

Den här hårtorken också mini är det faktiskt ett jäkla drag i, dock verkar det där munstycket som ska sitta längst fram ha försvunnit. Men det är inte så jätteofta man tvättar håret när man ligger på stopp, så den kommer nog inte användas så flitigt. ☺️

Kanske om jag tränar på det stället jag sover på.

Nya badmössor. ☺️ Och en liten kylväska. Perfekt att ha om man vill ta med sig något att äta antingen ombord eller på hotellet när man landat. Ibland känner man inte för att äta ute.

Jag har en lista som jag betar av, det blir mycket så här i början, men värt i längden. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>