Fjärilar i magen

Morning Monday!

Jag sover med Sleep Cykles sen ett par veckor.

Det är ganska intressant att se hur jag faktiskt sover i förhållande till hur jag känner att jag sover. Det är också en viktig säkerhetsaspekt när man flyger. Sover vi inte, då flyger vi inte, så är det bara. Det pratas mycket om fatigue och om att vara fit for flight. Har man haft en natt när man legat och snurrat, då ringer man in fatigue. En väldigt bra regel eftersom man ju inte är lika skärpt och alert om man är trött.

All black blev det idag. Ska ju bara springa ner till gynekologen så jag orkade inte riktigt göra mig iordning. Går direkt hem efteråt eftersom man ska vila och ta det lugnt.

Skulle verkligen behöva träna, men får se hur jag mår, kanske blir en sväng till gymmet i eftermiddag.

Usch, nu är jag nervös. En obehaglig känsla i magen och nästan lite illamående.

Ska gå nu så jag hör av mig sen. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>