Edblad och nya naglar

Igår var jag inne på Edblads och köpte lite nya smycken. Jag behövde smycken som funkar i kabinen. Återigen säkerhet, så mitt Love Braclet tex kan jag inte ha för om vi behöver evakuera och jag fastnar i något så går det inte att slita av. Och örhängen får inte hänga ner utan måste vara såna med pluppar.

De här är diskreta men ändå fina och väldigt mycket jag.

Det här armbandet köpte jag också. Enkelt och snyggt, dock var spännet så dåligt att jag tappade det i morse. Hann ha det på mig i en halvtimme. Sånt gör mig galen. Tjejen i butiken sa till och med att jag skulle köpa den mindre storleken eftersom det annars fanns risk att det lossnade. Men va? Om man vet att det brukar öppna sig, varför sälja dem då? Och varför inte göra ett bättre spänne? Märkligt.. Jag kan ju inte direkt reklamera ett armband som jag inte längre har kvar, men jag har mailat dem.

Nya ringar. Hade en annan från Edblad på det fingret men den är lite sådär gropig med hål i så det fastnar en massa gojs i den. Urk.

Ja men visst. Nya naglar.

Men hur snyggt?!

Nu har jag hittat mitt ställe! Jag testade ännu ett nytt idag och det är dit jag kommer att gå. Tid direkt, massor av färger att välja mellan (jag får visserligen bara ha diskreta färger när jag jobbar) trevliga tjejer och killar som jobbar där, noggranna, snabba och billigt. Allt man vill ha.

Somnade och sov nån timme när jag kom hem, både sovit ganska dåligt de senaste dagarna och så tror jag att luften gick ur mig efter beskedet från gynekologen. Känner mig lite låg fortfarande, men hoppas det vänder till imorgon. Är ledig då också vilket är skönt.

Blev ingen lunch så jag snurrade ihop en enkel tonfisksallad.

Ska strax titta på Biggest Loser.

Blir så peppad på att träna när jag ser det. Och de är så jäkla grymma. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>