Dvärgpudel

Det är helt sjukt att jag typ från en dag till en annan är noll allergisk mot hundar. När jag var hos syrran sist glömde jag att ta allergitabletter innan och kom på det först när jag kom hem. Den känslan är oslagbar.

Sen jag var två har jag varit dödligt allergisk mot nästan alla djur och fått åka in till akuten flera gånger när jag inte fått nån luft och nu helt plötsligt så känner jag ingenting.

Det känns så konstigt. Jag har ju varit allergisk i trettioåtta år så jag vet liksom inget annat.

Tanken på att skaffa en sån här liten krabat är starkare än nånsin nu. Jag har t.o.m pratat med en tant som bor några våningar ner i samma port om hon skulle vilja vara dagmatte, för hon har haft en egen hund men den är död och hon är ändå bara hemma hela dagarna så det passar perfekt.

Behöver väld dock vänta in en ev graviditet. Kan bli tufft med hundvalp och en liten knodd. ☺️

När jag ser bilderna på de här små trollen blir jag alldeles tårögd. Det finns inget sötare. Måste ha en. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>