Waterfront

God kväll.

God brunch på Waterfront.

Jag tog inte bilder på allt för det var så otroligt mycket folk, men på dessertbordet knäppte jag.

Sinnessjukt.

Det här är Annas tallrik. ☺️ Jag smakade inte ens, inte alls sugen.

Nytt skal på iPhonen.

Vårskal. Magnolia är så otroligt fint.

Slank in på Gina, skulle titta på Anine Bings kollektion men den fanns inte där men jag köpte med mig ett gäng trosor.

Jag har de här i andra färger och de är väldigt sköna.

Man kan inte ha för många. ☺️ Jag ska visa det jag köpte igår men jag vill ta bättre bilder. Jag knäppte av några i morse men då var jag osminkad och med håret på skaft så kläderna kom inte riktigt fram. Inlägget är skrivet så det är bara bilderna som fattas.

Köpte lite småkrafs också.

Saker till kabinväskan.

Laddsladdar i färg till iPad och iPhone. Lättare att inte missa dem när man rafsar ihop hotellrummen, vet inte hur många laddare jag glömt genom åren.

Ligger på soffan och tittar på Gone Girl med bl.a Ben Affleck. Alla filmer han är med i är ju bra.

Imorgon är det dags igen. Ska till gynekologen för besök nummer två, spolning av äggledare. Det är nog det jag är mest nervös för eftersom jag vet att det kommer att göra ont, men jag har preppat med smärtstillande och ska ta ännu mer i morgon. Ja, jag har världens lägsta smärttröskel.

Tror jag går och lägger mig tidigt idag, sov bara fem timmar i natt. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>