Köks-inspo och Visby

Visst sa jag att jag planerar att flytta? Ja alltså det är inte så att jag har nåt på g precis just nu, men jag har börjat fundera på det och håller på att vänja mig vid tanken. Det gör att jag kollar på en massa lägenheter och hus och blir så inspirerad!

Här är en massa drömmiga kök.

Kan se mig själv stå och röra i grytorna i alla de här.

Älskart!

Gillar tegelväggarna här.

Det här med Pinterest. Farligt. Man (jag) kan sitta i timmar och scrolla, det tar ju liksom aldrig slut. Älskart!!

Känner för övrigt att jag vill bo i hus igen. Skulle kunna tänka mig att flytta till Visby och bo i ett litet hus innanför murarna med en egen trädgård där jag kan odla och fixa. Bästa året i mitt liv var det året jag bodde i Visby.

Då bodde jag i en lägenhet, men det var grymt ändå.

Den låg ett stenkast från Stora Torget.

Hade världens bästa grannar och en jättemysig innegård där vi ofta satt tillsammans och åt middag eller fikade.

Måste nog flytta dit igen. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>