Vår.

God morgon Stockholm!

Idag är det officiellt vår enligt mig, det är väl nåt med att det ska vara sju dygn utan frostnätter eller så men det skiter jag i, våren är här.

Och veckan som kommer ser lika härlig ut så idag blir det utrensning och fix. Vinterkläderna upp på vinden, vår och sommarskor fram och en del av del lite somrigare kläderna får nog också flyttas fram.

Ligger på soffan och kollar nyhetsmorgon och äter frukost. Jag har faktiskt helt missat det som hänt i Svenska Akademien och i resten av världen också för den delen för jag har inte läst, sett eller hört några nyheter under den här veckan, men nu blir det ändring på det. Måste hänga med.

Så var det det här med matbilderna. Måste kanske ringa Bingo och be om en lektion. ☺️

Under all magiskt goda müsli ligger en klick kvarg.

Fredagsmyset igår. Försökte hinna knäppa av en bild innan alla högg in och hann nästan. Det är ju sinnessjukt gott med tacos.

Innan jag gör nånting annat så måste jag göra klart mina online-utbildningar för jobbet. Har två kvar som jag måste fixa och det är lika bra att riva av dem nu så att jag blir klar.

Vi hörs sen! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>