Balkongen

Vilken dag!!

Satt länge med de där testerna för jobbet eftersom jag fick göra om dem flera gånger, men så fort jag var klar ville jag ut i solen.

Obs. Mina skinnyjeans.

Balkongen var ju planen men det kan eventuellt ha blivit lite mer än så. 😉

Plockade en bil och drog ut till Kungens Kurva.

Älskar Rusta! Man kan verkligen köpa allt där och till väldigt bra priser.

Körde en Mini idag och den har minimalt med bagageutrymme så jag fick faktiskt köra i omgångar.

Åkte förbi den här. Vad i helvete. Det är dessutom en tjej som har målat den. Sjukt.

Ja men balkongen då. Så här såg den ut innan jag började.

Och så här blev det när jag var klar för idag, ska köpa fler blommor och mer jord till den stora blomlådan. I den lilla blomlådan planterade jag ut det som jag och Märta odlade. Vi får se om de klarar sig och blir nåt.

By night.

Älskar de små glaslyktorna.

Kanske lite Thailandsvarning med slingan, men jag gillar den. ☺️

Inifrån sovrummet. Som jag kommer att hänga därute i sommar!

Nu har jag duschat och parkerat mig på soffan. Inte ätit nåt på hela dan så jag är vrålhungrig och ska trycka i mig en kycklinggryta som jag tog ut ur frysen. Sen blir det till att kolla tv. TiVo har säkert spelat in nåt bra som jag kan glo på.

Just det. Shoppade loss lite inne på Lager 157 också men det visar jag imorgon. För trött nu. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>