I’m so lonely.

Det var ett dåligt drag av mig att åka hem igår. Skulle ju såklart ha stannat och njutit av helgen och familjen. Aja, lätt att vara efterklok.

Sov ganska länge, vaknade, åt frulle och sen drog jag ut på en pw. Nio km.

Otroligt skönt. Jag är typ den enda människan som är kvar i stan. Alla andra är på landet och firar med familjen. Det känns mycket värre att scrolla flöden och se påskfiranden när man sitter ensam än att se julfiranden. Det är nåt speciellt med påsken som för mig förknippas med familj. Kanske för att vi inte firade jul i typ tio år när jag och syrran var ute och jobbade på olika ställen i världen och sällan var hemma just på julafton. Påsken har vi alltid firat ordentligt med så många som möjligt av familjen så det är liksom vår högtid.

Har parkerat mig på balkongen och just ätit middag. Det är hur varmt som helst här ute så det räcker gott och väl med enbart linne. Är det idag man packar ihop vintergarderoben och släpar upp på vinden? eller ska jag ge det en vecka till. Det skulle vara så härligt att bli av med alla tjocka jackor och skor i hallen nu. Det varmaste lär jag ju kunna packa ner i alla fall. A men det gör jag sen, nu ska jag fortsätta att njuta av solen och fågelkvittret. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>