En mix av allt

Fullmåne.

Jag blir otroligt påverkad av det och ligger som en mask och snurrar, omöjligt att sova. Jag tror att det är imorgon egentligen men jag vet inte om det är bara just den natten jag inte kan sova. Kunde ju inte sova i nettras (bästa Gotländska ordet!) men det kanske inte berodde på månen.

För längesen när jag jobbade på äldreboende var alla gamlingar som galna den natten det var fullmåne. Ingen sov, de var uppe och vandrade och var allmänt stökiga.

Har en jäkla huvudvärk också, men det kan mycket väl bero på vätskebrist, sockerchock eller sömnbrist. Oavsett vad så är den sådär blixtrande som ilningar bakom ena ögat och jag är ljuskänslig också. Bör väl bara hoppa i bingen egentligen. En Resorb först bara. Ok. Night. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>