Låååångfredag

Morning!

Jepp, klänningen är med även idag men nu är det nog dags att kasta den i tvätten. ☺️

Vi kickade igång dagen vid nollåtta. Helt ok tid, men jag sov uselt i natt av nån anledning så jag är lite seg ändå. Vi åt Bananpannkakor med hallon/blåbär och KZ-choklad till frukost. Väldigt gott.

Så har vi odlat. Jordgubbar, tomater, hallon, gurka, sallad osv. Väldigt spännande och följa det här nu. ”Moster, det är viktigt att du vattnar dem noga”, sa Märta. Mm.. vi får se hur det blir med det. ☺️

Lillskrutt ligger och kollar på film men strax ska vi dra ner på stan för det är tydligen nånting hon vill köpa som jag inte fattar vad det är, ha ha ha. Självklart! De får allt de vill av mig, alltid. Sen tar vi nog en lunch nånstans också innan syrran plockar henne.

Långfredag idag. Då ska man väl ha tråkigt va. Hehe. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, men en middag på stan och ett glas vin eller två skulle vara trevligt. Aja. Vi får se som sagt, jag kanske slocknar så fort Märta har åkt.

Hej. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>