Dags att skärpa sig igen

Nu är jag hemma igen.

Tjejerna ville gärna att jag skulle vara kvar, men det är ju alltid skönare att sova och framförallt vakna hemma. Det tar bara en timme att köra så det är lugnt. Lyssnade på ljudbok hela vägen.

Nu är jag nyduschad och ligger på soffan. Har druckit en halv Ramis och hundra koppar kaffe idag så nu måste jag dricka ikapp. Ska träna imorgon och är jättekänslig för om jag har för lite vätska i kroppen. Sockerdetox blir det också. Har inte kunnat låta bli ungarnas godis. Urk.

Vi var ute typ hela dan och det var så ljuvligt.

Sen tände vi en brasa och spelade spel och la pussel.

Precis innan jag åkte gick jag syrran och hennes man en långpromenad med hunden.

Precis vad jag behövde efter både allt godis men också stillasittande i bil.

Nu känner jag verkligen att jag håller på att plufsa på mig så det är dags att skärpa mig. Nu blir det nolltolerans på carbsen ett tag och mycket promenader och träning.

Nu blir det film. Kanske somnar jag på soffan. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>