Totally in love!

Nu sover min stora lilla skrutt. Den här boken alltså.

Värsta sömnpillret för de små. Elva minuter spelade den men hon somnade nog efter typ sex kanske, för jag gluttade in och hörde henne snusa men lät den rulla lite till så att hon kom ner i djupsömn. Den som kom på den här är ju ett geni!

Jag ligger på soffan (ja i samma kläder som de senaste dagarna) och kollar film. Har ätit massa (eller inte så massa kanske) godis idag och det känns för jag är ju inte van med socker så kroppen blir liksom helt konstig, som att jag knarkat eller nåt.

Hämtade ut två paket. Det ena från Blankens.

Visar er imorgon när jag har bättre ljus, men jag kan säga att jag blivit head over heel in love, inte bara i det här paret utan alla mina Blankens-skor. Det här med att jag bara vill gå i sneakers i vår och sommar har jag liksom tagit till en ny nivå nu. Har så många nya fina som jag kan börja använda vilken dag som helst. Vädret verkar ju ha bestämt sig för att i alla fall inte släppa ifrån sig nån mer snö, så det borde vara dags snart.

Fick hem den här laddningen också så imorgon ska vi odla. ☺️

Hoppas ni har en bra kväll och sover gott i natt. Ses imorgon! ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>